O nama

Gospodarsko društvo Mališić export-import d.o.o., Čiltuk Bosna i Hercegovina privatna je tvrtka u vlasništvu obitelji Milićević-Mališić sa sjedištem u Žitomisliću - Bosna i Hercegovina. Osnovano je 1990. godine, na temeljima dugogodišnjeg iskustva u bavljenju trgovinskim poslovima.

Tvrtka se bavi uvozom i izravnom distribucijom proizvoda na tržište, maloprodajom kao i proizvodnjom sirupa Malpi i pakovanjem proizvoda Malpak.

Generalni smo zastupnici i distributeri svjetskih i domaćih kompanija. Tvrtka raspolaže s preko 10.000 m2 centralnog skladišnog prostora i preko 80 vozila (kamiona, šlepera, pick-up vozila i kombija). Posjedujemo pet distributivnih centara u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Malisic export import doo Zitomislici

Sjedište tvrtke a ujedno i centralno skladište, pakirnica i proizvodnja nalaze se na povoljnoj geografskoj lokaciji, na raskrižju važnih prometnica te su direktno povezani putem željeznice s lukom Ploče.

Malisic export import vozni park

Tvrtka Mališić Export - Import d.o.o. trenutno upošljava 150 djelatnika i slijedeći potrebe vlastitog poslovanja otvara nova radna mjesta i pruža mogućnost mladim, perspektivnim ljudima da ostvare svoje ambicije i poslovne ciljeve unutar svog poslovnog sustava.

Poslovna politika poduzeća od samih početaka je zadovoljiti potrebe svojih kupaca, pružiti im vrhunsku uslugu i očuvati njihovo povjerenje i lojalnost. Od 2008. godine ponosni smo nosioci certifikata ISO 9001: 2008 i Haccp.

Mališić export-import d.o.o., Čitluk – partner bez granica.

Malisic uvoz i distribucija

Uvoz i distribucija

Hotel Brotnjo Citluk

Hotel Brotnjo

Malisic prodajni centar

Prodajni centar

Thunis oprema i regali

Thunis oprema i regali